Valmentaja

FitGet training Minna Hotti

Valmentajana elän niin kuin opetan. Tarpeeksi rennosti, jotta matka tuntuu mielekkäältä, mutta tiedostaen että omilla valinnoilla on merkitystä.

Valmennustyöni aloitin vuonna 2012 ja se on edelleen intohimoni.
Olen Trainer4Youn kouluttama auktorisoitu Personal trainer ja Ravintovalmentaja. Lisäksi olen Suomen Fitnessurheilun virallinen fitnessvalmentaja. Olen myös käynyt AMK lyhyempiä koulutuksia mm. psyykkiseen valmennukseen, tietoiseen läsnäoloon ja vegaaniruokaan liittyen. Kouluttaudun ja kehitän itseäni vuosittain viimeisimpänä (2020 ja 2021) Sovellettu biomekaniikka goes for fitness level 1 & 2.

Olen valmentajana empaattinen ja rehellinen, mutta tarvittaessa myös tiukka. Olen kahden lapsen äiti. Tiedän mitä ovat ruuhkavuodet ja tiedän mitä tapahtuu kun kiireen keskellä unohtaa itsensä. Olen myös omakohtaisesti toipunut vaikeista selkäkivuista ja selkäleikkauksen vaatimasta kuntoutuksesta. Tässä minua auttoi kuntosaliharjoittelu ja siksi se on edelleen intohimoni ja työni perusta. Siitä tuli minulle niin tärkeä osa kivutonta elämää, että halusin nähdä mihin kehoni pystyy ja vuonna 2015 aloitin fitness-harrastuksen, lajina body fitness. Tältä matkalta minulla on mm. 2018 Suomenmestaruus ja EM viides sija.

Valmennan myös fitnessurheilijoita eli olipa tavoitteesi elämäntapamuutos, kehonmuokkaus tai kilpaurheilu fitnesslajeissa pystyn vuosien kokemuksella auttamaan sinua. Uskon aidosti, että jokainen voi saavuttaa hyvän olon ja energisyyden ravinnon, liikunnan ja levon avulla. Se vaatii kuitenkin kärsivällisyyttä ja on ehkä tärkein asia mitä opetan.